PLCnext: maak industriële automatisering grensverleggend eenvoudig

This block contains content that requires you to allow marketing cookies. Change cookie settings

De klassieke PLC is al ruim een halve eeuw niet meer weg te denken uit de wereld van industriële automatisering. Logisch: de oplossing werd op maat van de branche bedacht en ontwikkeld en blinkt uit in betrouwbaarheid. Maar het is tijd voor de volgende stap. Maak kennis met PLCnext Technology.

En toch zijn er ook nadelen. PLC’s zijn gesloten systemen, alleen te programmeren in klassieke talen en met specifieke tools. En dat zorgt voor beperkte flexibiliteit.

PLCnext lost die problemen op.

Deze nieuwe stap in PLC-technologie combineert de betrouwbaarheid van een PLC met de flexibiliteit van een smart device. Plots opent zich een volledig nieuwe wereld van industriële automatiseringsmogelijkheden: betrouwbare, open, flexibele systemen, verbonden met het internet.

 

De voordelen van PLCnext Technology

Realtime taskhandling

Realtime taskhandling

Open interface

Open interface

Verbonden samenwerken

Verbonden samenwerken

Open source

Open source

Meerdere programmeertalen

Meerdere programmeertalen

Onbeperkt automatiseren

Onbeperkt automatiseren

Wat zeggen onze klanten en partners?

Image
Eric Van Zele

Dankzij PLCnext en het partnership met Phoenix Contact doet Crescent resoluut zijn intrede in de ontluikende markt van ‘smart building’ IOT

Eric Van Zele
Executive Chairman
Crescent NV
Image
Pascal Kinoo

Internet of Things wordt steeds belangrijker. Daarop moeten onze installaties nu al voorzien zijn. PLCnext is dan de perfecte oplossing.

Pascal Kinoo
BU Manager cluster beheer en supervisiesystemen
VMA
Image

Vooral in projecten waar communicatie tussen technische applicaties en hogere platformen – vaak in de cloud – een belangrijke rol speelt, maakt PLCnext het verschil.

Henk Capoen
General Manager
CATAEL
Image

Een van de grote sterktes van PLCnext is de actieve community. In de PLCnext Store worden enorm veel gebruiksklare functieblokken aangeboden.

Pieter Feys
Oprichter
Domica
Image

PLCnext opent de weg naar nieuwe toepassingen naast de traditionele industriële applicaties. Denk aan infrastructuur of energie.

Henk Capoen
General Manager
CATAEL
Image
Pascal Kinoo

Onze klanten vragen ondertussen zelf al naar PLCnext.

Pascal Kinoo
BU Manager cluster beheer en supervisiesystemen
VMA

Zij vertrouwen al op PLCnext

Gebruik de hulp van onze community!

Alles over PLCnext Technology op één plek. Lees over gebruikersverhalen en echte toepassingen. Krijg ondersteuning bij het aan de slag gaan met PLCnext Control en PLCnext Engineer. Lees meer over trends in de industrie. Zoek open source code op Github of bekijk een tutorial. Praat met leden van de follow-community en onze experts op het forum, stel een vraag of wissel gewoon ideeën uit.