We bieden enkele intensieve trainings aan in onze Academy te Zaventem maar indien gewenst komen we ook graag ter plaatse. Kan je niet naar een training komen of ga je liever individueel aan de slag?
Dan zijn er ook een heleboel webinars die je vanop afstand kan volgen en enkele videotutorials om met PLCnext Engineer van start te gaan. 

Voor elk wat wils dus!

Onze opleidingen

quote opleidingen

De PLCnext-opleidingen van Phoenix Contact

Aangezien PLCnext gloednieuwe technologie is met enorme mogelijkheden, merken we dat onze klanten en partners hier vaak heel wat vragen over hebben. Hoe werkt het, wat kan ik er allemaal mee doen, hoe begin ik ermee, hoe is het opgebouwd … En vooral: hoe ga ik er concreet mee aan de slag in mijn projecten?
Op die vragen biedt Phoenix Contact een antwoord tijdens onze PLCnext-opleidingsmomenten.

Wat?

We organiseren zowel een beginnerscursus als een opleiding voor gevorderden, telkens in kleine groepen en met concrete antwoorden op praktische vragen. Zo kan je er nadien meteen mee aan de slag in jouw bedrijf.

Voor wie?

Iedereen met een praktische vraag over PLCnext, open connectiviteit of industriële automatisering is welkom: zowel nieuwe als bestaande klanten, uit alle mogelijke sectoren. Enige programmeerkennis is wel vereist.

Webinars (ENG)

Wil je meer weten over GDS en ESM, HMI of C#-programmering met PLCnext Control? Neem dan deel aan een van onze webinars. Je ontdekt ze allemaal in de PLCnext Community. In de community kan je bovendien ook vragen stellen aan onze experts en aan andere gebruikers van PLCnext Technology. Deze webinars worden in het Engels gegeven.