Video file

Wat is de Code Creator?

De Code Creator van Phoenix Contact is een hulpmiddel voor wie nog efficiënter wil werken met PLCnext-technologie. De tool genereert automatisch een programma voor de hardware set-up op basis van de input van de programmeur. We besparen hiermee niet alleen tijd, maar u krijgt er ook een standaard, betrouwbaar programma voor terug, voorzien van diagnose. Zo worden één of meerdere dagen - afhankelijk van de grootte van het project - werk gereduceerd tot enkele minuten.

De voordelen van de Code Creator

Zet je resources efficiënter in

Dankzij de Code Creator wordt het saaie, repetitieve werk uit handen van de programmeur genomen. Die kan zich focussen op ingewikkeldere vraagstukken, waardoor jij je in-house expertise beter benut. Resultaat: je bespaart tijd, kosten en je medewerkers kunnen hun talent kwijt in de zaken die er écht toe doen.

Minimaliseer de kans op fouten

De Code Creator vertrekt van gestandaardiseerde software om de nodige code voor jouw PLCnext-configuratie te schrijven. Door deze set-up over te laten aan de code generator, minimaliseer je de kans op fouten in deze fase van de opstart.

Krijg toegankelijke, aanpasbare code

Dankzij de Code Creator hoef je niet van nul te beginnen. Je startpunt is nu een keurig uitgeschreven programma, gestructureerd volgens de regels van de kunst. Wil je er toch nog iets in aanpassen? Geen probleem. Alles wat de code generator doet is volledig open, zichtbaar en toegankelijk voor de programmeur.

Deel 1

Video file

Programmeren met PLCnext in Modbus RTU

 

Deel 2

Video file

Modbus RTU programmatie automatiseren met de Code Creator

 

Deel 3

Video file

Alle voordelen nog eens op een rijtje

Image
Sven Lemmens
Project Engineer

Vraag het aan de expert

Sven is de bedenker en technisch verantwoordelijke van de Code Creator. Je kan bij hem terecht met al je vragen, opmerkingen, suggesties en complimentjes. Als hij het niet weet, dan niemand!